Γονείς έβαλαν άγνωστο να δείρει το παιδί τους για να σταματήσει το κάπνισμα! - iefimerida.gr

Γονείς έβαλαν άγνωστο να δείρει το παιδί τους για να σταματήσει το κάπνισμα!

αναπτήρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια είχαν την υποψία ότι ο 15χρονος γιος τους καπνίζει. Αντί όμως να τον πιάσουν και να του μιλήσουν, αποφάσισαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα και έβαλαν έναν άνδρα που γνώρισαν στην εκκλησία να συνετίσει το μικρό δια της βίας.

Οι γονείς βρήκαν στην τσέπη του 15χρονου έναν αναπτήρα και στράφηκαν για βοήθεια στον 39χρονο Πολ Κιμ, ζητώντας του να συνετίσει το γιο τους και δίνοντάς του την άδεια να τον χτυπήσει, προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Κιμ έκανε ότι του ζήτησαν με περίσσιο ζήλο, χτυπώντας το παιδί με ένα σιδερένιο λοστό στα πόδια και γεμίζοντάς τον μελανιές. Οι γονείς του όμως δεν τα σκέφτηκαν καλά τα πράγματα όπως αποδείχτηκε, καθώς την επόμενη ημέρα που ο 15χρονος πήγε στο σχολείο του, μια καθηγήτρια είδε τις μελανιές και κάλεσε την αστυνομία.

Ο νεαρός κατέθεσε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν άγνωστο, η αστυνομία αναγνώρισε τον Κιμ από τις περιγραφές του και τελικά ο 39χρονος συνελήφθη και ομολόγησε ότι είχε εντολή από τους γονείς του 15χρονου να κάνει ότι έκανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ