Σοκ στην Μυτιλήνη: Νεκρός 38χρονος επιλοχίας σε άσκηση -Καταπλακώθηκε από τανκ - iefimerida.gr

Σοκ στην Μυτιλήνη: Νεκρός 38χρονος επιλοχίας σε άσκηση -Καταπλακώθηκε από τανκ

Φωτογραφία αρχείου: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυστύχημα με ένα νεκρό κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή Καμένου Δάσους στην κεντρική Λέσβο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκοτώθηκε κατά την ανατροπή τεθωρακισμένου άρματος στρατιωτικός, ενώ ένας ακόμη τραυματίσθηκε στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραγικό θύμα είναι ένας 38χρονος επιλοχίας ΕΜΘ (Εθελοντής Μακράς Θητείας) με καταγωγή από το Κομπότι της Αρτας ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ατύχημα συνέβη σε νυχτερινή άσκηση του 265 Τάγματος από το Μανταμάδο.

Κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού άρμα Μ 113 ανατράπηκε στην ευρύτερη περιοχή του ΧΥΤΑ Λέσβου κινούμενο προς το σημείο της νυχτερινής άσκησης στην περιοχή Καμένου Δάσους στην κεντρική Λέσβο.

Το βαρύ ερπυστριοφόρο όχημα καταπλάκωσε τον άτυχο στρατιωτικό που βρισκόταν έξω από το όχημα σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Μαζί με τον άτυχο επιλοχία που δεν είχε οικογενειακές υποχρεώσεις τραυματίσθηκε στα χέρια ένας ακόμα στρατιωτικός που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ, που επιβεβαίωσε την είδηση του δυστυχήματος που μετέδωσε το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το ατύχημα συνέβη στις 18:15, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Για το όλο θέμα έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Το θύμα, που οδηγούσε το άρμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έχασε τη ζωή του. Τραύματα στα χέρια έχει ο αρχηγός του πληρώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυτιλήνη στρατιωτικός άσκηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ