ΠΑΣΟΚ: Εσοδα, ληξιπρόθεσμες οφειλές και ασφαλιστικό βεβαιώνουν τη σίγουρη ενεργοποίηση του «κόφτη» - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Εσοδα, ληξιπρόθεσμες οφειλές και ασφαλιστικό βεβαιώνουν τη σίγουρη ενεργοποίηση του «κόφτη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκτόξευση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και τα σοβαρά προβλήματα στον τομέα των Εσόδων που προκύπτουν αποδεικνύουν πόσο πρόωροι και επιπόλαιοι ήταν οι πανηγυρισμοί του οικονομικού επιτελείου επσημαίνει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Σημειώνει ότ τον επόμενο μήνα και το Γενάρη έρχονται νέες αυξήσεις στους Ειδικούς Φόρους κατανάλωσης Καυσίμων & Τσιγάρων και τα αποτελέσματα είναι προεξοφλημένα.

Πάνω απ’ όλα όμως την 1-1-2017 έρχεται το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου που είναι στην ουσία ένα δεύτερο φορολογικό και δίνει τη χαριστική βολή σε επαγγελματίες, εμπόρους, αγρότες και επιστήμονες και οδηγεί με απόλυτη σιγουριά στην ενεργοποίηση του «κόφτη», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορεί την κύβερνηση ότι δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει σε αντίθεση με τους πολίτες και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη ΔΕΘ:

«Σε λίγες μέρες ο κ. Τσίπρας θα ξαναβρεθεί στον τόπο του εγκλήματος, στη ΔΕΘ. Εκεί όπου εκφώνησε πριν 2 χρόνια τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουν ειπωθεί τα τελευταία 40 χρόνια.

Συγνώμη δεν πρόκειται να ακούσουμε, τουλάχιστον ας βρει το κουράγιο να παραδεχτεί ότι ο δρόμος που χάραξε είναι η φτωχοποίηση της χώρας και η παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού μας πλούτου στους ξένους.

Σε κάθε περίπτωση είναι καιρός όλοι μαζί στην Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να αντιληφθούν ότι «το σήριαλ στο κανάλι τους» δεν έχει τηλεθεατές. Η κοροϊδία έλαβε τέλος.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ «κόφτης» ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ