Αποκαλύψεις για τη μητέρα της μικρής Αννυ: «Εργαζόταν ως πόρνη για να συντηρεί τον άνδρα της» - iefimerida.gr

Αποκαλύψεις για τη μητέρα της μικρής Αννυ: «Εργαζόταν ως πόρνη για να συντηρεί τον άνδρα της»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατάθεση του παππού της Άννυ συνεχίστηκε η δίκη για τον άδικο χαμό της, με τον πατέρα τής Δημητρίνα Μπορίσοβα να υποστηρίζει ότι οι δύο άνδρες, δηλαδή ο Σάββας και ο Νικολάι, είναι οι δολοφόνοι της.

"Η Άννυ ήταν καλό και ευγενικό παιδί, παρά πολύ έξυπνη. Σκίζεται η καρδιά μου για εκείνη. Οι κατηγορούμενοι είναι αυτοί που το έχουν κάνει. Σκότωσαν το παιδί και το τεμάχισαν. Το παιδί χάθηκε... " τόνισε καταθέτοντας παράλληλα και παράσταση πολιτικής αγωγής σε βάρος των κατηγορουμένων.

Ο παππούς της Άννυ υποστήριξε ότι η κόρη του εργαζόταν ως πόρνη για να συντηρεί τον άνδρα της και κατηγορούμενο.

Πρόεδρος: Έχετε ακούσει αν αυτός (σ.σ. Σάββας) και η μητέρα του ήταν αντίθετοι στη γέννηση του παιδιού;
Μάρτυρας: Είχα ακούσει πως αρχικά δεν ήθελαν το παιδί. Η κόρη μου το αγαπούσε, το ήθελε . Αρχικά οι σχέσεις τους ήταν καλές.
Πρόεδρος: Ποιες οι σχέσεις του πατέρα με την Άννυ;
Μάρτυρας: Το αγαπούσε το παιδί.
Πρόεδρος: Άλλα έχετε πει στην ανακρίτρια. Οτι ο Σάββας δεν αγαπούσε το παιδί...
Μάρτυρας: Είχε καλές και κακές στιγμές. Η κόρη μου αγαπούσε το παιδί, του αγόραζε παιχνίδια, ρούχα. Εμείς μεγαλώναμε το παιδί στη Βουλγαρία.

Ο μάρτυρας, όπως και η σύζυγός του υποστήριξε ότι έμαθαν την τύχη της εγγονής τους από την τηλεόραση... ενώ δεν γνώριζαν ότι η κόρη τους είχε φύγει για την Γερμανία και είχε αφήσει το παιδί της στον σημερινό κατηγορούμενο. Όπως είπε ο μάρτυρας μίλησε μόνο μια φορά με το παιδί από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, γιατί ο Σάββας τους είχε πει να μην επικοινωνούν για να τους ξεχάσει, γιατί έκλαιγε για εκείνους και τους αναζητούσε.

Μιλώντας για την Άννυ, ο παππούς της υποστήριξε ότι ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί και πως αγαπούσε πολύ τη μητέρα και τον πατέρα της.

Η δίκη διεκόπη για να συνεχιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ