Οι σπαρακτικές οδηγίες του Αλ. Βέλιου για την κηδεία του: Θέλω το φέρετρό μου να είναι λιτό... - iefimerida.gr

Οι σπαρακτικές οδηγίες του Αλ. Βέλιου για την κηδεία του: Θέλω το φέρετρό μου να είναι λιτό...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον καλό του φίλο, δημοσιογράφο Κρικόρ Τσακιτζιάν.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος, είχε καλέσει στο σπίτι του στο Γέρακα τον δημοσιογράφο, όπου και του έδωσε μια δεύτερη επιστολή με οδηγίες για την κηδεία του, προκειμένου να τις δημοσιεύσει. Ο Κρικόρ πραγματοποίησε την επιθυμία του φίλου του Αλέξανδρου και δημοσίευσε στο prettylife.gr το ιδιόχειρο σημείωμά του για την κηδεία του.

Οι σπαρακτικές οδηγίες του Αλ. Βέλιου για την κηδεία του: Θέλω το φέρετρό μου να είναι λιτό... | iefimerida.gr 0

Στις οδηγίες για την κηδεία του ο Αλέξανδρος Βέλιος έγραψε: " Θέλω το φέρετρό μου να είναι λιτό, από φυσικό ξύλο. Η αίσθηση της πολυτέλειας στον θάνατο μου φαίνεται άκρως κακόγουστη Η βασική μου επιθυμία είναι να μην υπάρχει σταυρός στον τάφο μου. Μια απλή στήλη, στην οποία θα αναγράφεται το όνομα και οι χρονολογίες γέννησης και θανάτου μου. Πάνω στη μαρμάρινη πλάκα, να χαραχθεί η εξής φράση: Ευ ζην, ευ θνήσκειν. Αν υπάρχει μια φωτογραφία μου σε λιτή κορνίζα. Όχι καντηλάκια και άλλα παρόμοια. Λίγα φρέσκα λουλούδια κάπου – κάπου, για να φαίνεται πως δεν έχω λησμονηθεί"

Με τον Κρικόρ Τσακιτζιάν και την Πόπη Γιαννάκου τον Ιούνιο:

Οι σπαρακτικές οδηγίες του Αλ. Βέλιου για την κηδεία του: Θέλω το φέρετρό μου να είναι λιτό... | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΕΛΙΟΣ κηδεία οδηγίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ