Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δώδεκα Αφγανούς μετέφεραν, έναντι αμοιβής, στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ δύο άτομα που συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 47χρονο καθώς σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 7 αλλοδαπούς, ενώ σε δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 48χρονος συνεργός του, επέβαιναν άλλοι 5 αλλοδαποί.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι Αφγανοί, μεταξύ των οποίων εννέα ανήλικοι, είχαν καταβάλει από 200 έως 300 ευρώ για τη μεταφορά τους στα σύνορα.

Σε βάρος του 47χρονου, καθώς και σε βάρος 48χρονου συνεργού του ο οποίος αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών από το εσωτερικό της χώρας προς τα εξωτερικά σύνορα κατά συναυτουργία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη διακίνηση συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ