«Πήγα στον Παράδεισο, να ζήσω με τους αγγέλους» -Ραγίζει καρδιές το γράμμα μητέρας στη μικρή κόρη της [εικόνες] - iefimerida.gr

«Πήγα στον Παράδεισο, να ζήσω με τους αγγέλους» -Ραγίζει καρδιές το γράμμα μητέρας στη μικρή κόρη της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέροντας ότι πεθαίνει, μια μητέρα έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα προς τη μικρή της κόρη και το έβαλε μέσα σε ένα βιβλίο.

Ηλπιζε πως η μικρή κάποια μέρα θα έβρισκε το γράμμα και θα αισθανόταν ανακούφιση γνωρίζοντας πως η μαμά της την παρακολουθεί αφότου πήγε «να ζήσει με τους αγγέλους».

Ωστόσο, το γράμμα δεν βρέθηκε ποτέ από τη νεαρή. Δεκαπέντε χρόνια μετά, το γράμμα ανακαλύφθηκε -ακόμα κρυμμένο μέσα στο βιβλίο- σε ένα βιβλιοπωλείο με μεταχειρισμένα βιβλία. Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου, Gordon Draper, βρήκε το γράμμα, μαζί με μια φωτογραφία, ενώ ταξινομούσε κάποια παλιά βιβλία. Τώρα, ψάχνει να βρει το κορίτσι στο οποίο απευθυνόταν το «αντίο».

«Πήγα στον Παράδεισο, να ζήσω με τους αγγέλους» -Ραγίζει καρδιές το γράμμα μητέρας στη μικρή κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο γράμμα, το οποίο ήταν μέσα σε έναν μικρό φάκελο, η μητέρα αναφέρεται στην κόρη της Bethany ως «μικρέ μου θησαυρέ».

Γράφει συγκεκριμένα: «Bethany, μικρέ μου θησαυρέ. Αν ο μπαμπάς σού διαβάζει αυτό το γράμμα, είναι γιατί πέθανα και πήγα στον Παράδεισο να ζήσω μαζί με τους αγγέλους. Το στήθος μου δεν ήταν καλά και έκανα μια επέμβαση για να γίνει καλύτερα, αλλά δεν πέτυχε. Θα είμαι για πάντα στον ουρανό, σίγουρη ότι είσαι καλά και θα σε παρακολουθώ. Ετσι, όταν κάποια στιγμή δεις ένα λαμπερό αστέρι στον ουρανό, όπως κάνετε στο νηπιαγωγείο, αυτό είμαι εγώ».

Και συνεχίζει: «Να είσαι καλό κορίτσι και να ζήσεις μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή. Ο μπαμπάς και ο παππούς θα σε προσέχουν και θα σε πάνε στο σχολείο. Θα σ' αγαπάω για πάντα και μην αφήσεις κανέναν να σου λέει ότι είναι λάθος να μιλάς για εμένα, γιατί δεν είναι. Ελπίζω να μη με ξεχάσεις, γιατί πάντα θα είμαι η μαμά σου. Πολλά φιλιά και αγκαλιές. Γεια».

Μάλιστα, το γράμμα έχει και υστερόγραφο, στο οποίο η μητέρα της Bethany γράφει: «Στηρίζομαι σε σένα για να προσέχεις τώρα τη Rosie, αντί για μένα. Μην την ξεχάσεις».

«Πήγα στον Παράδεισο, να ζήσω με τους αγγέλους» -Ραγίζει καρδιές το γράμμα μητέρας στη μικρή κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου εκτιμά ότι το γράμμα πρέπει να είναι περίπου 15 ετών, καθώς αναγνώρισε τη μητέρα στη φωτογραφία, αφού είχε πάει στο μαγαζί του για να αγοράσει βιβλία για την Bethany, λίγο αφότου άνοιξε. Το βιβλιοπωλείο βρίσκεται στο Bishop Auckland, στη βορειοδυτική Αγγλία, κοντά στο Μίντλεσμπρο.

Το πώς το βιβλίο με το γράμμα μέσα κατέληξε στο βιβλιοπωλείο παραμένει άγνωστο. Ο ιδιοκτήτης εκτιμά ότι ίσως συνέβη κατά την ανταλλαγή βιβλίων -μια υπηρεσία την οποία προσφέρει το βιβλιοπωλείο του.

Τώρα, στόχος του, όπως λέει, είναι να καταφέρει να βρει την Bethany και να της παραδώσει το γράμμα. «Είναι αυτό που θέλω περισσότερο, γιατί είναι τόσο λυπητερή ιστορία», είπε.

«Πήγα στον Παράδεισο, να ζήσω με τους αγγέλους» -Ραγίζει καρδιές το γράμμα μητέρας στη μικρή κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γράμμα μητέρα κόρη πέθανε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ