Η μητέρα της μικρής Αννυ αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στον πρώην σύντροφό της -Εβαλαν αστυνομικό ανάμεσά τους - iefimerida.gr

Η μητέρα της μικρής Αννυ αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στον πρώην σύντροφό της -Εβαλαν αστυνομικό ανάμεσά τους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη μητέρα της Άννυ να προσέρχεται στο δικαστήριο σκεπασμένη με ένα σακάκι και να ζητεί από το δικαστήριο να μην καθίσει δίπλα στον δολοφόνο του παιδιού τους άρχισε η δίκη για τον αποτρόπαιο θάνατο της 4χρονης.

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα σε άθλια κατάσταση ζήτησε να απομακρυνθεί από τον 27χρονο κατηγορούμενο ως δολοφόνο και το δικαστήριο έβαλε ανάμεσα τους στο εδώλιο έναν αστυνομικό.

«Η κατηγορούμενη να καθίσει δίπλα στον πατέρα που κατηγορείται ότι έκανε ό,τι έκανε στο παιδί της; Δεν πρόκειται να γίνει η δίκη έτσι...», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της μητέρας συμπληρώνοντας πως στην περίπτωση που δεν εισακουστεί η επιθυμία της θα την εκπροσωπήσει ο ίδιος και εκείνη θα αποχωρήσει από τη διαδικασία. «Δεν γίνεται να παραμείνει εδώ και να υποφέρει», είπε ο συνήγορος απευθυνόμενος στο δικαστήριο. Ο πρόεδρος κάλεσε την κατηγορουμένη να σηκωθεί από το εδώλιο και τη ρώτησε :

«Αισθάνεστε ότι πιέζεστε; Έχετε πρόβλημα να καθίσετε δίπλα στον κατηγορούμενο;»

«Δεν αντέχω να έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο με αυτό που έκανε στο παιδί μου», απάντησε η γυναίκα κλαίγοντας. Τελικά , οι θέσεις άλλαξαν και ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι κάθισαν οι δυο συγκατηγορούμενοι τους και η μεταφράστρια.

Ένσταση ακυρότητας στο παράδειγμα της Siemens
Η συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι υπέβαλε ένσταση καθώς δεν έχει μεταφραστεί το παραπεμπτικό βούλευμα στην Βουλγαρική γλώσσα, κάνοντας λόγο για ακυρότητα εκμεταλλευόμενη τη πρόσφατη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην υπόθεση της Siemens.

«Βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους συγκατηγορουμένους του. Έχει μεταφραστεί μόνο ο κατάλογος των μαρτύρων και παραβιάζεται η αρχή της δίκαιης δίκης», είπε χαρακτηριστικά.

Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφανθεί επί του αιτήματος του κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικρή Αννυ μητέρα δικαστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ