Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος -Με μη υποβοηθούμενη ευθανασία - iefimerida.gr

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος -Με μη υποβοηθούμενη ευθανασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, την Κυριακή το βράδυ, σε ηλικία 63 ετών.

Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από τον καρκίνο, ο οποίος τον κατέβαλε σωματικά.

Είχε αιρετικές απόψεις και πολλές φορές προκαλούσε με τις θέσεις του.

Τον τελευταίο καιρό είχε δηλώσει δημόσια πως θα έκανε και ο ίδιος ευθανασία, προτού τον συνθλίψει κυριολεκτικά ο καρκίνος. Όπως είπε πολλές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις του, σκόπευε να κάνει ευθανασία στη Ζυρίχη. Εκεί μάλιστα η ευθανασία ονομάζεται «υποβοηθούμενη αυτοκτονία». Τελικά δεν πήγε στη Ζυρίχη και σύμφωνα με το prettylife.gr κατέφυγε στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας», στο σπίτι του στον Γέρακα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, στις 15:00 το απόγευμα, στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας και θα ψαλεί νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε μάλιστα το σθένος να διαβάσει ο ίδιος το ιδιόχειρο σημείωμά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή και να το αναρτήσει στο YouTube.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του Νάντια Γερολυμάτου αποχαιρέτησε τον άνθρωπό της μέσω Facebook. «Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλεξανδρος βέλλιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ