Μυστήριο με την Σελένα Γκόμεζ: Δημοσιεύματα την θέλουν σε κέντρο αποτοξίνωσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Μυστήριο με την Σελένα Γκόμεζ: Δημοσιεύματα την θέλουν σε κέντρο αποτοξίνωσης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχή από το τραγούδι θα κάνει η τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ η οποία ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Ευρώπη και τον Καναδά.

Η 24χρονη αποκάλυψε πως θέλει να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση του Λύκου της ασθένειας από την οποία πάσχει εδώ και ένα χρόνο.

Μυστήριο με την Σελένα Γκόμεζ: Δημοσιεύματα την θέλουν σε κέντρο αποτοξίνωσης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Όπως πολλοί γνωρίζεται, πριν από ένα χρόνο αποκάλυψα πως πάσχω από ασθένεια που λέγεται ''Λύκος''. Ανακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μου για τη στήριξή τους και να τονίσω ότι ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά», ανέφερε η Σελένα Γκόμεζ σε ανακοίνωση της.

Μυστήριο με την Σελένα Γκόμεζ: Δημοσιεύματα την θέλουν σε κέντρο αποτοξίνωσης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα του Radaronline, η Σελένα νοσηλεύεται εδώ και τρεις μέρες σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από υπερβολική κατανάλωση χαπιών εξαιτίας της νέας σχέσης του πρώην της τραγουδιστή Μπίμπερ με 18χρονη Σοφία Ρίτσι.

Πηγή φωτογραφιών: instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σελένα Γκόμεζ συναυλίες ευρώπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ