Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θελήσει κάποιος να πάρει την Venus Williams για την διακόσμηση του σπιτιού του έχει τα εξής: μια ενθουσιώδη σχεδιάστρια, η οποία έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο ψάχνοντας έμπνευση, από την Μόσχα ως το Πεκίνο, αλλά η οποία ποτέ δεν είχε το χρόνο να πάρει πτυχίο.

Ετσι μια ομάδα ειδικών δουλεύουν μαζί της με αποτέλεσμα να έχει στη λίστα των πελατών της επώνυμους, σταρ, διάσημους και επαγγελματίες αθλητές.
Με αυτά τα εγκωμιαστικά λόγια έγραφε τον περασμένο μήνα η Roxanne Roberts της Washington Post για το νέο επάγγελμα της διάσημης αδελφής του νούμερο ένα στο γυναικείο τέννις Σερένα Γουίλιαμς.

Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η Βένους είναι επίσης μια από τις μεγαλύτερες τενίστριες του 21ου αιώνα, με πολλές νίκες και πολλά μετάλλια. Ο πατέρας της της έδωσε μια ρακέτα όταν ήταν 4 ετών και της είπε ότι έπρεπε να γίνει η καλύτερη στον κόσμο.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο αποφασίζουν τι θα κάνουν στη ζωή τους, αργά. Το τι θα έκανα εγώ στη ζωή μου ήταν ήδη προσχεδιασμένο. Ευτυχώς, μου άρεσε», έχει δηλώσει η Βένους. Αλλά το τένις ήταν το όνειρο του πατέρα της, όχι το δικό της.
Αυτό που αγαπά η Βένους είναι να σχεδιάζει. Της αρέσει να μιλάει για χώρους, χρώματα, υφάσματα. Εδώ και δέκα χρόνια είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, με έδρα την Φλόριντα.

Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τελευταία της δουλειά ήταν η ανακαίνιση του Southeast Tennis στην Κολούμπια, αλλά και της σχολής τένις για παιδιά.
Η Βένους έπαιξε τένις 14 χρόνια. Ηταν 18 ετών όταν έτυχε να διαβάσει μια διαφήμιση για σχολή καλών τεχνών στην Τάμτα της Φλόριντα. «Θέλω να πάω σε σχολείου σχεδίου!» είχε πει στη μητέρα της.
Η Βένους σε κάθε ταξίδι της για το τένις περιεργαζόταν το αγαπημένο της αντικείμενο και πήγαινε σε μουσεία. Στη Μόσχα για παράδειγμα της άρεσε να βλέπει τον καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου. Αρχισε να διαβάζει βιβλίο εσωτερικής διακόσμησης και συμβουλεύτηκε ειδικούς.

Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Το 2002 ίδρυσε την εταιρεία V Starr Interiors, μια μικρή εταιρεία στην πόλη Jupiter της Φλόριντα. Ολοι ήξεραν ποια ήταν αλλά δεν γνώριζαν αν έχει ταλέντο στον νέο τομέα της. Κάποιοι θεωρούσαν ότι και μόνο το γεγονός ότι εκείνη έκανε τη διακόσμηση ήταν αρκετό για να διαφημιστούν οι ίδιοι. Ετσι, πριν από δύο χρόνια, η Βένους και η εταιρεία της διακόσμησαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο για 6,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Σήμερα, η φίρμα μεγάλωσε και οι επαγγελματίες γέμισαν τα γραφεία. Η Βένους είναι η μόνη ανάμεσά τους που δεν έχει πτυχίο στην διακόσμηση. Αλλά η επιχείρησή της μεγαλώνει και στα 33 της η σταρ του τένις έχει στα χέρια της ένα εργαλείο που αποτιμάται σε 60 εκατομμύρια δολάρια.


Η V Starr διακοσμεί σήμερα μεγάλες επιφάνειες ή σπίτια σταρ, όπως πρόσφατα ανέλαβε την κατοικία ενός ζευγαριού από την ομάδα ΝΒΑ. «Αυτοί είναι οι καλύτεροι πελάτες. Το μόνο που ζητούν είναι να το τελειώσεις. Είναι πολύ απασχολημένοι, περιμένουν και μετά είναι πολύ χαρούμενοι», λέει η Βένους.

Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Η Venus Williams άλλαξε δουλειά –Διακοσμεί σπίτια και ξενοδοχεία [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ