Το «φαρμακερό» σχόλιο του Σάκη Ταμανίδη για τις τηλεοπτικές άδειες [εικόνα] - iefimerida.gr

Το «φαρμακερό» σχόλιο του Σάκη Ταμανίδη για τις τηλεοπτικές άδειες [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram @sakiswp
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τηλεοπτικές άδειες είναι το ζήτημα των ημερών, με δημοσιογράφους και παρουσιαστές να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο τα νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ενας από αυτούς ήταν και ο Σάκης Ταμανίδης, ένας εκ των παρουσιαστών του World Party στον Alpha.

Ο παρουσιαστής το πρωί βρέθηκε έξω από το κτίριο της Digea στο Μαρούσι, έβγαλε φωτογραφία και έγραψε σε ποστ στο Instagram.

«Εεε...εεεε...εεέρχεται!!! Το νέο σήμα, για τις νέες άδειες, στους νέους ιδιοκτήτες, με τα νέα κανάλια!!! Του "νεοπα" γίνετε δηλαδή...ή σε ελευθερία ελληνικά: ένα μπ@@@@@@ο! #YesWeDidItAgain #otinanai #TithaDoume #TidenThadoume #NewAge #YoloSituation».

Εεε...εεεε...εεερχεται!!! Το νεο σημα, για τις νεες αδειες, στους νεους ιδιοκτητες, με τα νεα καναλια!!! Του "νεοπα" γινετε δλδ...η σε ελευθερα ελληνικα: ενα μπουρδελο! #YesWeDidItAgain #otinanai #TithaDoume #TidenThadoume #NewAge #YoloSituation

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Σεπ 1, 2016, 6:30πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ