Η φωτογραφία που πόσταραν οι δημοσιογράφοι του Alpha περιμένοντας χθες τα αποτελέσματα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία που πόσταραν οι δημοσιογράφοι του Alpha περιμένοντας χθες τα αποτελέσματα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους εργαζομένους των καναλιών που συμμετείχαν στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, οι προηγούμενες ημέρες ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρες, καθώς ανέμεναν τα αποτελέσματα.

Η αγωνία, μάλιστα, κορυφώθηκε χθες τη νύχτα καθώς οι πληροφορίες από το απόγευμα ήθελαν το διαγωνισμό να ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες.

Οι εργαζόμενοι του Alpha πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, πριν μάθουν δηλαδή ότι ο σταθμός στον οποίο εργάζονται δεν πήραν άδεια, πόσταραν στο Twitter μια φωτογραφία από την αίθουσα σύνταξης όπου όλοι μαζί ανέμεναν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η φωτογραφία που πόσταραν οι δημοσιογράφοι του Alpha περιμένοντας χθες τα αποτελέσματα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Για τους εργαζομένους του Αlpha και του Star, όπως και για τους εργαζομένους του Μega και του «Ε» που αποκλείστηκαν σε προηγούμενες φάσεις του διαγωνισμού, το μέλλον μοιάζει αβέβαιο καθώς η Ολγα Γεροβασίλη έχει δηλώσει ότι θα διακοπεί το σήμα, σε διάστημα 90 ημερών, σε όσους σταθμούς δεν πάρουν άδεια, ενώ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε πρωινή του δήλωση ανέφερε ότι αν δεν συμμορφωθεί η Digea θα παρέμβει η πολιτεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ alpha τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ