Σαββίδης: Θύμιζε λίγο φυλακή - Και στις τουαλέτες πηγαίναμε με αστυνομικό - iefimerida.gr

Σαββίδης: Θύμιζε λίγο φυλακή - Και στις τουαλέτες πηγαίναμε με αστυνομικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιβάν Σαββίδης και η Dimera δεν πήραν τηλεοπτική άδεια, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει με σκληρούς όρους τα όσα έζησαν από την Τρίτη το πρωί.

«Είμαι χαρούμενος για τα έσοδα των αδειών στον κρατικό προϋπολογισμό. Δίνω συγχαρητήρια στους νικητές. Ελπίζω τα έσοδα να βοηθήσουν ανασφάλιστους υπερήλικες πόντιους» είπε ο κ.Σαββίδης εξερχόμενος από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ενώ ρωτήθηκε για αν θα διεκδικήσει περιφερειακή άδεια αναφέροντας «Σίγουρα με ενδιαφέρει ο χώρος των media».

Για την διαδικασία και όσα έζησε εντός του κτιρίου απάντησε ο επικεφαλής της Dimera «Ηταν πρωτότυπη, θύμιζε λίγο φυλακή. Ακόμη και στις τουαλέτες πηγαίναμε με αστυνομικό».

Για το αν υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των υποψηφίων: «Δεν βλέπαμε ο ένας τον άλλον. Οι μόνες αντιδικίες ήταν με τους αστυνομικούς. Ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα, ζητούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα και δεν το επέτρεπαν».

Για την προσφορά του: «Έφτασε μέχρι το νούμερο που έπρεπε. Όταν βγήκα στην τελευταία φάση έδωσα μηδενικά ποσά, αυτό σημαίνει πως εκπλήρωσα την αποστολή μου».

Κλείνοντας ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε: «Αυτές οι 60-70 ώρες προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι οδηγεί τους ανθρώπους σε τόσα μεγάλα νούμερα. Εσείς ξέρετε τι τους οδηγεί. Δεν είναι καθαρά επιχειρηματικά συμφέροντα. Κάποιοι έσωζαν τα κανάλια τους και κάποιοι τον εαυτό τους και έγιναν στρατηγικά λάθη. Δύο μέρες πριν το διαγωνισμό συζητάγαμε ποιος είναι ο Σαββίδης και είπα στον εαυτό μου πως αν δεν πάρω την άδεια θα κάνω τα πάντα για να πληρώσουν όσο περισσότερο μπορούν αυτοί. Δεν είμαι χαμένος, αλλά κέρδισα. Στο ποσό των 20εκ. ευρώ προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Προσπαθούσαμε μέσα από το χρόνο που χρειάζεται να καταλάβουμε πόσες κινήσεις έγιναν.

Για την 2η άδεια υποθέταμε πως το ξεκίνημα θα ήταν στα 32εκ. ευρώ και δεν κάναμε λάθος. Έπρεπε να καταλάβουμε τι θα συνέβαινε στην 3η άδεια και στην 4η στόχος ήταν να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το ότι θα φτάσουμε κάποια στιγμή να είμαστε στο χώρο των media είναι βέβαιο. Οι συμμετέχοντες απέδειξαν πως είναι έτοιμοι να πληρώσουν. Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε το λιγότερο, έπρεπε να πληρώσει το περισσότερο. Συνολικά είμαι ικανοποιημένος γιατί αν θα έφευγα μόνο από τις τιμές που έχουν επιχειρηματική λογική θα ήταν δυσάρεστο. Το λέω ξανά στην τελική φάση εγώ έκανα το επόμενο βήμα και την τελική προσφορά και το έκανα δύο φορές. Αν το έβλεπε κάποιος θα καταλάβαινε πως στόχος μου ήταν οι υψηλότερες τιμές και αυτό κατάφερα. Βοήθησαν τον προϋπολογισμό με αυτά τα χρήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ