Οι 8 ηθοποιοί φαβορί για τον Τζειμς Μποντ -Ελμπα και Φασμπέντερ, ανάμεσά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 8 ηθοποιοί φαβορί για τον Τζειμς Μποντ -Ελμπα και Φασμπέντερ, ανάμεσά τους [εικόνες]

Φωτογραφία: 007.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «My name is Bond... James Bond» το έχουμε ακούσει δια στόματος πολλών, όπως ο Σον Κόνερι και ο Πιρς Μπρόσναν. Ο τελευταίος που το είπε είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ, του οποίου η καριέρα ως μυστικού πράκτορα τελείωσε.

Ο ηθοποιός δεν έχει δεσμευτεί για άλλη ταινία, λέγοντας στην εταιρεία παραγωγής πως «τελείωσε» ως 007, μετά από μια δεκαετία.

Και κάπου εδώ, οι φήμες για το ποιος θα είναι ο επόμενος πράκτορας αρχίζουν να φουντώνουν, με τη λίστα των φαβορί να περιέχει 8 ονόματα.

Ανάμεσά τους ο Ιντρις Ελμπα, παρότι ο ίδιος έχει δηλώσει πως είναι μεγάλος σε ηλικία (43 ετών) να ενσαρκώσει τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ. Μαζί του βρίσκονται, οι Μάικλ Φασμπέντερ, Λουκ Εβανς, Τσάρλι Χάναμ, Τομ Χίντλστον, Είνταν Τέρνερ.

Φαβορί βέβαια είναι οι νεότεροι Τζέιμς Νόρτον και Τζέιμι Μπελ.

Οι 8 ηθοποιοί φαβορί για τον Τζειμς Μποντ -Ελμπα και Φασμπέντερ, ανάμεσά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Sun

Πηγή από την πλευρά της εταιρείας αποκαλύπτει πως «για να πάρει κάποιος τη σκυτάλη από τον Ντάνιελ θα χρειαστεί σκληρή δουλειά». Παράλληλα, προσθέτει πως ο Ιντρις Ελμπα είναι ένα βήμα πιο μπροστά. «Φαίνεται σαν να είναι ακόμα στα 30 του», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Αν και τα στελέχη της MGM έχουν μια ιδέα για το πώς θέλουν τον νέο Τζέιμς Μποντ, την τελική απόφαση θα την λάβει η Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

Οι 8 ηθοποιοί φαβορί για τον Τζειμς Μποντ -Ελμπα και Φασμπέντερ, ανάμεσά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

007.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιμς Μποντ φαβορί νέα ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ