ΣΥΡΙΖΑ: Σε ακροδεξιό παραλήρημα η Βούλτεψη - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ακροδεξιό παραλήρημα η Βούλτεψη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο πανικός της Νέας Δημοκρατίας για την επικράτηση της νομιμότητας στον χώρο της τηλεόρασης και η αγωνιώδης προσπάθειά της να στηρίξει το σύστημα της διαπλοκής, που τόσα χρόνια έτρεφε, έχει φτάσει σε πρωτοφανές επίπεδο» αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα, η κ. Βούλτεψη, όχι μόνο συνέκρινε την εκλεγμένη, δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας με τη Χούντα, αλλά έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο Παττακός και ο Παπαδόπουλος ήταν νόμιμα εκλεγμένοι από τον λαό, μέσω του (ψευτο)Δημοψηφίσματος !

Δεν περιμέναμε η κ.Βούλτεψη να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού ξεπεσμού, παραχάραξης της Ιστορίας και ακροδεξιού παραληρήματος. Αναμένουμε από τον αρχηγό της ΝΔ να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, έστω και για να καταδικάσει τις απαράδεκτες δηλώσεις της κ.Βούλτεψη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ δημοψήφισμα ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ