Υμνοι Λεβέντη για Τσίπρα: «Ωριμος και ρεαλιστής ο πρωθυπουργός» - iefimerida.gr

Υμνοι Λεβέντη για Τσίπρα: «Ωριμος και ρεαλιστής ο πρωθυπουργός»

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την αποχώρηση Καλλιάνου, το φημολογούμενο ταξίδι του στις ΗΠΑ και για τον πρωθυπουργό μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στην παραίτηση του Γιάννη Καλλιάνου, για τον οποίο είπε πως «δεν είναι κακό παιδί», ωστόσο «χρησιμοποιείται τώρα».

Όσον αφορά το ταξίδι του στις ΗΠΑ με τον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως τον κάλεσαν πριν δύο μήνες στο φόρουμ στη Νέα Υόρκη, χωρίς να γνωρίζει πως θα βρίσκεται εκεί και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17. Δεν γνωρίζω πώς θα πάει ο πρωθυπουργός», δήλωσε στον Βήμα FM.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης εξήρε για άλλη μια φορά τον κ. Τσίπρα, ωστόσο απέκλεισε (ξανά) το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρωθυπουργός μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος. Είδε έναν Βασίλη Λεβέντη, που μετά από διασυρμό και κακοποίηση 35 ετών, μπήκε στη Βουλή και έχει πέντε απόψεις. Να μην το εκτιμήσει αυτό; Έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής. Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14, 15%. Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ένωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Έδωσε τάδε, πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση» κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ