Ιωάννινα: Υπάλληλος του αεροδρομίου «μοίραζε» διαβατήρια έναντι αμοιβής - iefimerida.gr

Ιωάννινα: Υπάλληλος του αεροδρομίου «μοίραζε» διαβατήρια έναντι αμοιβής

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταλμα σύλληψης για υπάλληλο του αεροδρομίου των Ιωαννίνων εκδόθηκε από την εισαγγελία, για εμπλοκή του στην υπόθεση δωροληψίας και παράβασης καθήκοντος, που αποκάλυψε το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας με τη σύλληψη αρχιφύλακα που υπηρετεί σε μεθοριακό φυλάκιο.

Κατά τη σύλληψη του αρχιφύλακα είχε βρεθεί στην κατοχή του ένα αλβανικό διαβατήριο, το οποίο, όπως υποστήριξε, είχε παραλάβει από τον υπάλληλο του Αερολιμένα Ιωαννίνων για να σφραγίσει την έξοδο από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή ο αρχιφύλακας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ. Το ένταλμα σύλληψης για τον 44χρονο υπάλληλο του αερολιμένα, διαβιβάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και αναμένεται να εκτελεστεί άμεσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιωάννινα αεροδρόμιο ένταλμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ