Παίκτης της Τσίβας ο Πουλίδο - 15 εκατ. ευρώ κόστισε η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Παίκτης της Τσίβας ο Πουλίδο - 15 εκατ. ευρώ κόστισε η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της Τσίβας Γουαδαλαχάρα είναι και επίσημα πλέον ο Αλαν Πουλίδο, με το κόστος της μεταγραφής από τον Ολυμπιακό να αγγίζει σύμφωνα με τον Τύπο του Μεξικού τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Εμεινε για λίγο στην Ελλάδα και τελικά επέστρεψε στην πατρίδα του. Ο Πουλίδο είναι και επίσημα παίκτης της Τσίβας, αφού παρουσιάστηκε από τη διοίκηση του συλλόγου, στον οποίο δείχνουν να πιστεύουν πάρα πολύ στις ικανότητες του νεαρού φορ.

«Εκπληρώθηκε ένα όνειρο μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην καλύτερη ομάδα στο Μεξικό. Ήρθα για να γίνω πρωταθλητής και πήρα τη φανέλα με το “9” γιατί μου αρέσει να αναλαμβάνω ευθύνες και να βάζω γκολ. Ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας αλλά και των φιλάθλων και να πετύχουμε μαζί σπουδαία πράγματα», ανέφερε ο Πουλίδο.

Παίκτης της Τσίβας ο Πουλίδο - 15 εκατ. ευρώ κόστισε η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλαν πουλιδο Τσίβας Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ