Μύλος στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς -Σύμβουλος έβρισε τα θεία και ακολούθησε... σύρραξη [βίντεο] - iefimerida.gr

Μύλος στο δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς -Σύμβουλος έβρισε τα θεία και ακολούθησε... σύρραξη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Κεφαλονιάς.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος είχε μια έντονη φραστική διαμάχη με άλλον δημοτικό σύμβουλο. Τότε, όταν ξέφυγε η κατάσταση ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος είναι εκλεγμένος με την αντιπολίτευση στο δήμο μη μπορώντας να συγκρατηθεί βλαστήμησε δημόσια την Παναγία, με αποτέλεσμα να γίνει «μύλος» το δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα, αυτό έχει καταγραφεί και από κάμερα που βρισκόταν στο χώρο προκειμένου να μαγνητοσκοπήσει τις εργασίες του συμβουλίου.

Της διαδικασίας προήδρευε αναπληρωτής δημάρχου, κ. Λυκούδης, η αντίδραση του οποίου αλλά και όλων όσων βρισκόταν στο χώρο ήταν απολύτως δικαιολογημένη των όσων προηγήθηκαν.

Ζήτησαν από το δημοτικό σύμβουλο να εξέλθει της αιθούσης ζητώντας του να ζητήσει συγγνώμη. Η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά έτσι ώστε να πέσουν οι τόνοι για να συνέχιζαν το δημοτικό συμβούλιο.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι μετά από λίγο το συμβούλιο συνεχίστηκε κανονικά, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος που βλαστήμησε δικαιολογήθηκε υποστηρίζοντας πως την δική του Παναγία βλαστήμησε και πως δεν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη γι' αυτό τον λόγο.

Πηγή: e-kefalonia.net

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κεφαλονιά Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ