Ερευνα για τους δύο εφοριακούς που έκαναν... διαπραγμάτευση με τον καντινιέρη για το τι πρόστιμο θα του κόψουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ερευνα για τους δύο εφοριακούς που έκαναν... διαπραγμάτευση με τον καντινιέρη για το τι πρόστιμο θα του κόψουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνα για τη στάση των δύο εφοριακών που εμφανίζονται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook να.. συζητούν τι παράβαση θα βεβαιώσουν σε καντινιέρη, διέταξε η ΓΓΔΕ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και έκανε το γύρο του Διαδικτύου εμφανίζεται ο καντινιέρης σε... ντελίριο να λέει: «...είναι παράνομα όλα, οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες, δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις. Είστε μηνυόμενοι που δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα. Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς. Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής; Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές. Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω. Εγώ αν αυτή τη στιγμή αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς. Να πάτε να πάρετε τα 27 δισ...»

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο... κωμικοτραγική καθώς ελεγκτές και καντινιέρης πιάνουν «ψιλή» κουβέντα, σχολιάζοντας τα κοινά τους ενδιαφέροντα αλλά και προτείνοντας εναλλακτικές για το τι είδους παράβαση θα γράψουν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καντινιέρης Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ