Αναστάτωση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης: Δύο drones πλησίασαν το κτίριο -Η Αστυνομία... καταδίωξε με δικό της [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Αναστάτωση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης: Δύο drones πλησίασαν το κτίριο -Η Αστυνομία... καταδίωξε με δικό της [εικόνα & βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση υπήρξε στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, όπου εξελίσσεται η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, λόγω ενός...drone.

Το drone πέταξε πάνω από το κτίριο και αρκετές φορές το πλησίασε, με τους ανθρώπους της ΓΓΕ να αναστατώνονται από την παρουσία του και τις κινήσεις του, ενώ παραμένει άγνωστος ο κάτοχος του.

Αναστάτωση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης: Δύο drones πλησίασαν το κτίριο -Η Αστυνομία... καταδίωξε με δικό της [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Το drone μάλιστα έφτασε στο ύψος των παραθύρων του 3ου και 4ου ορόφου της Γενικής Γραμματείας, έμεινε εκεί για λίγο και στη συνέχεια πέταξε προς άγνωστη κατεύθυνση με τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να εντοπίσουν τόσο τον χειριστή του όσο και το σημείο από το οποίο αυτός το κατηύθυνε.

Λίγη ώρα μετά ένα δεύτερο drone πέταξε ξανά προς το κτίριο με την ΕΛΑΣ να... βγάζει δικό της drone το πλησίασε και το απομάκρυνε.

Το πιθανότερο είναι ότι και τα δύο drones ήταν από τηλεοπτικούς σταθμούς που ήθελαν να έχουν τηλεοπτικά πλάνα από τα παράθυρα και το εσωτερικό του κτιρίου.

Αμέσως μετά ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε πάνω από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για την τήρηση της τάξης.

Την ίδια ώρα εντός του κτιρίου συνεχίζεται η δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ