Συναδινός: «Καθαιρώ το ΔΣ της ΕΠΟ στις 9 Σεπτεμβρίου» - iefimerida.gr

Συναδινός: «Καθαιρώ το ΔΣ της ΕΠΟ στις 9 Σεπτεμβρίου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος εποχής και με την βούλα για τους υπόδικους στο Δ.Σ της ΕΠΟ, όπως προανήγγειλε ο Ιούλιος Συναδινός.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο 105.5», τόνισε πως οι 6 που κατηγορούνται για παραβάσεις σχετικά με την «κάρτα υγείας» είναι ήδη έκπτωτοι, οπότε δεν έχει την παραμικρή νομιμότητα οποιαδήποτε απόφασή τους.

Ταυτόχρονα είπε πως αν δεν αποχωρήσουν έως τις 9 Σεπτεμβρίου τότε η Κυβέρνηση θα καθαιρέσει όλο το Δ.Σ της Ομοσπονδίας και το Πρωτοδικείο θα ορίσει προσωρινή διοίκηση. Επίσης, ξεκαθάρισε και επισήμως -έπειτα από την χθεσινή διαρροή του Σταύρου Κοντονή- ότι στο Υφ. Αθλητισμού υπάρχουν θέματα και με διαιτησία και με τα πειθαρχικά όργανα τα οποία δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Αναλυτικά τo απόσπασμα:

«Είναι οι τελευταίες πράξεις ενός δυσάρεστου σήριαλ για το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ήδη βουλεύματα για τους 6 συμβούλους της ΕΠΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση της κάρτας υγείας. Η θέση μας είναι σαφής. Δεν αφορά μόνο την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά και τη διαιτησία και τα πειθαρχικά. Αναμένουμε τις αποφάσεις της ΦΙΦΑ. Εάν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οι ''6'' είναι έκπτωτοι και τίθεται θέμα νομιμότητας για όσες αποφάσεις έχουν παρθεί. Θα κριθούν από τη δικαιοσύνη. Είμαι έτοιμος να υπογράψω την καθαίρεση όλου του ΔΣ της ΕΠΟ εάν δεν τηρήσουν την προθεσμία στις 9 Σεπτεμβρίου. Εάν κηρυχθεί έκπτωτο όλο το ΔΣ, θα διοριστεί προσωρινό από πρωτοδικείο. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι μια κυβέρνηση συγκρούεται με τα συμφέροντα που καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΓΑ συναδινος ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ