Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει οικονόμο για το Μπάκιγχαμ -Δίνει 1.666 ευρώ το μήνα - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει οικονόμο για το Μπάκιγχαμ -Δίνει 1.666 ευρώ το μήνα

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/NIGEL RODDIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψάχνετε για δουλειά, θέλετε να παίρνετε περίπου 1.666 ευρώ το μήνα και όνειρό σας είναι να βρεθείτε στα παλάτια του Μπάκιγχάμ;

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχετε την κατάλληλη δουλειά για εσάς. Μπορείτε να γίνετε οικονόμος του παλατιού.

«Δεν πρόκειται για μια απλή θέση εργασίας στα οικοκυρικά. Θα εργάζεστε και θα ζείτε σε ένα εκπληκτικό και ιστορικό κτίριο, ενώ θα παρουσιάζετε τον καλύτερό σας εαυτό στους συναδέλφους, τους επισκέπτες και φυσικά, τη βασιλική οικογένεια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο βοηθός καθαριότητας θα πρέπει να καθαρίζει και να φροντίζει «εσωτερικούς χώρους και αντικείμενα όπως τα χαλιά και τα έπιπλα μέχρι τα ιστορικά αγγεία και τους αναντικατάστατους πίνακες».

Αν το σκέφτεστε, θα πρέπει να δείτε αν έχετε και τα απαραίτητα προσόντα. Ποια είναι αυτά; Να είστε περήφανος για την εργασία σας και να έχετε εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης χρόνου».

Ο ετήσιος μισθός είναι περίπου 20.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης διαμονής και διατροφής! Ο βοηθός καθαριότητας δικαιούται άδεια 33 ημέρες, θα έχει ολοκληρωμένο πακέτο παροχών και 15% εργοδοτική εισφορά σε συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ