Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο μεταξύ Αργους-Νέας Κίου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο μεταξύ Αργους-Νέας Κίου [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: argolikeseidhseis.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριοθετήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα στο συνεταιριστικό εργοστάσιο επεξεργασίας φρούτων μεταξύ Αργους και Νέας Κίου.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, οι πυροσβέστες έκαναν αποκάθαρση και συνέχιζαν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η φωτιά, σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.gr, εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις αποθήκες με τις παλέτες και εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών επεκτάθηκε στο εργοστάσιο

Στο σημείο έσπευσαν 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα, ενώ το έργο τους συνέδραμαν και τέσσερα βυτιοφόρα από δήμους της περιοχής.

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο μεταξύ Αργους-Νέας Κίου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η φωτιά λόγω και των εύφλεκτων υλικών πολύ γρήγορα επεκτάθηκε στο εργοστάσιο, το οποίο καίγεται απ' άκρου εις άκρον, και δίνουν πραγματική μάχη οι πυροσβεστικές δυνάμεις, υπό τον συντονισμό του περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Yπηρεσιών Πελοποννήσου, αρχιπύραρχου Χαράλαμπου Χιώνη, να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο μεταξύ Αργους-Νέας Κίου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα και το έργο τους συνδράμουν και 4 βυτιοφόρα από δήμους της περιοχής.

Οι πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει όλη την περιοχή και η καταστροφή δείχνει μεγάλη, αφού η φωτιά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο χώρο του εργοστασίου και καίγονται ο μηχανολογικός εξοπλισμός, ακόμα και αυτοκίνητα της επιχείρησης, που δεν πρόλαβαν να τα απομακρύνουν.

Φωτογραφίες: argolikeseidhseis.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά εργοστάσιο Αργος-Νέα Κίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ