Σοκ: Προσπάθησε να σκοτώσει τον 2χρονο γιο του τρακάροντας με 120 χλμ./ώρα - iefimerida.gr

Σοκ: Προσπάθησε να σκοτώσει τον 2χρονο γιο του τρακάροντας με 120 χλμ./ώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας πατέρας στο Κολοράντο των ΗΠΑ προσπάθησε να σκοτώσει τον γιο του τρακάροντας με σφοδρότητα το αυτοκίνητο που ο ίδιος οδηγούσε.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, ο 29χρονος Nathan Weitzel είπε στην αστυνομία ότι επιχείρησε να σκοτώσει τον γιο του επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ευθύνη τού να είναι πατέρας. Τώρα κατηγορείται για απόπειρα φόνου πρώτου βαθμού, κακοποίηση παιδιού, επίθεση, αλλά και επίθεση σε όχημα.

Ο 2χρονος Isaiah νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, που ωστόσο δεν απειλούν τη ζωή του. Εχει υποστεί διάσειση και έσπασε ένα πόδι. Οι γιατροί έκαναν ράμματα στο κεφάλι του, ενώ θα φορά ένα υποστηρικτικό σαν νάρθηκα από την κοιλιά και κάτω για τους επόμενους δύο μήνες.

Οπως αναφέρεται, ο Weitzel στις 21 Αυγούστου πήγε με τον γιο του σε ένα πάρκο προαστίου του Ντένβερ. Οση ώρα ο μικρός έπαιζε, ο Weitzel σκεφτόταν τρόπους για να σκοτώσει το γιο του. Μετά την αναχώρησή του από το πάρκο, η αστυνομία είπε πως «οδήγησε για λίγη ώρα μέχρι να βρει ένα μέρος για να ρίξει το αυτοκίνητό του».

Τελικά, το έριξε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο γύρω στις 11 το πρωί και ενώ οδηγούσε με ταχύτητα 120 χλμ. την ώρα. Μάλιστα, τη στιγμή που οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τον λαιμό του με ένα κομμάτι γυαλιού, αναφέρει η εφημερίδα Denver Post.

Ο Weitzel ομολόγησε πως είχε κάνει χρήση κοκαΐνης εκείνη την ημέρα και ότι είχε επίτηδες αμελήσει να βάλει το παιδί στο κάθισμά του, λέγοντας αργότερα στους αστυνομικούς πως ήθελε να σκοτώσει τον γιο του επειδή «το να είναι κάποιος πατέρας είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και δεν νομίζω πως είμαι αρκετά ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί».

Ο Weitzel είναι χωρισμένος και παίρνει το παιδί του κάθε Σαββατοκύριακο. Η πρώην σύζυγός του, Nancy Lopez, αρκέστηκε να πει για τον Weitzel ότι «πρέπει να παραμείνει στη φυλακή για πολύ καιρό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο γιος Πατέρας σκοτωσει ζώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ