Ιρλανδία: Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους της United Airlines -16 τραυματίες - iefimerida.gr

Ιρλανδία: Επείγουσα προσγείωση αεροσκάφους της United Airlines -16 τραυματίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκατέσσερις επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος πτήσης της United Airlines τραυματίστηκαν απο αναταράξεις και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μετά την επείγουσα προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Σάνον της Ιρλανδίας.

Το αεροσκάφος το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση από το Χιούστον των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου άλλαξε την πορεία του και προσγειώθηκε στις 07.55' ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσαν οι αρχές του αερολιμένα.
Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο. Οι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο αεροδρόμιο πριν μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε το αεροδρόμιο Σάνον.

Τα θύματα, τρία από τα οποία ήταν παιδιά, έφεραν κακώσεις μαλακών μορίων καθώς και μικρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λίμερικ. Όλοι πλην ενός είχαν πάρει εξιτήριο μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας).

Οι 207 επιβάτες της πτήσης θα συνεχίσουν το ταξίδι τους προς το Λονδίνο αργότερα σήμερα με άλλο αεροσκάφος, ανακοίνωσε η United Airlines.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ