Τσίπρας για ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Το Δημόσιο θα διαχειριστεί υπεύθυνα το χώρο - iefimerida.gr

Τσίπρας για ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Το Δημόσιο θα διαχειριστεί υπεύθυνα το χώρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Δημόσιο θα διαχειριστεί με υπεύθυνο τρόπο έναν σημαντικό χώρο για την παιδεία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για τον Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Είναι για μας στοίχημα, να κάνουμε όσα χρειάζονται για να μπορέσει το έργο να αποδώσει τα πραγματικά οφέλη που μπορεί, στην κοινωνία», σχολίασε ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση, στην οποία συμμετέχει και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος.

Ο κ. Τσίπρας σε σχόλιο που ανάρτησε στο twitter σημειώνει ότι με τη μεταφορά της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής, καθώς και τη λειτουργία του πάρκου θα διατεθούν άμεσα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η συνεδρίαση αφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής και τη δωρεά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς το ελληνικό Δημόσιο και γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνεδρίαση της Ειδ. Συμβ. Επιτροπής για το Κ. Πολιτισμού Σ. Νιάρχος επισφραγίσαμε την καλή συνεργασία του δημοσίου με το Ίδρυμα Σ.Ν. 1/4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ