Σάκοι με χασίς εντοπίστηκαν στα σύνορα Ιωαννίνων-Αλβανίας - iefimerida.gr

Σάκοι με χασίς εντοπίστηκαν στα σύνορα Ιωαννίνων-Αλβανίας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερα από 22 κιλά χασίς, καθώς και 100 γραμμάρια άγνωστης μέχρι στιγμής ουσίας, πιθανόν κοκαϊνης, εντόπισαν οι αστυνομικοί χθες το απόγευμα, κοντά στο χωριό Πωγωνιανή Ιωαννίνων, πίσω από μία δεξαμενή πυρασφάλειας.

Τα ναρκωτικά, εντοπίστηκαν στο πλαίσιο ελέγχων, ειδικά στις περιοχές των συνόρων με την Αλβανία, στη Γέφυρα Πωγωνιανής, κοντά στη διασταύρωση προς το χωριό Σταυροδρόμι Ιωαννίνων. Το χασίς, ήταν σε συσκευασίες 21 δεμάτων, τοποθετημένο σε τρεις σάκους και είχε βάρος 22 κιλά και 400 γραμμάρια. Επίσης, μέσα σε ένα σάκο, υπήρχαν 5 συσκευασίες με λευκή σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, συνολικού βάρους 102,8 γραμμαρίων.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνορα χασίς ΠΩΓΩΓΙΑΝΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ