Απλά υπέροχο: Οι «χορευτικές» φιγούρες του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» και οι βουτιές στα απόνερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απλά υπέροχο: Οι «χορευτικές» φιγούρες του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» και οι βουτιές στα απόνερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτικές είναι οι εικόνες από ένα... έθιμο στη Σίκινο.

Οι κάτοικοι της Σικίνου αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι, το οποίο πήγε ιδιαίτερα καλά τουριστικά για το νησί, κάνοντας την καθιερωμένη βουτιά στα απόνερα του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής»!

Το πλοίο, γεμάτο με τους τελευταίους τουρίστες του καλοκαιριού σήκωσε την μπουκαπόρτα, οι συγκεντρωμένοι στο λιμάνι κάτοικοι άρχισαν να χαιρετάνε και μόλις ο πλοίαρχος με την κόρνα έδωσε το σήμα, έπεσαν και έκαναν βουτιές στα απόνερα!

Ο πλοίαρχος, τότε, έκανε κάτι άκρως εντυπωσιακό! Μια «σβούρα», με το «Αδαμάντιος Κοραής» να κάνει μια πλήρη περιστροφή 360 μοιρών!
Φυσικά μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια ήταν και ο δήμαρχος Σικίνου κ. Μαράκης οποίος έριξε και εκείνος την καθιερωμένη βουτιά, με τον πλοίαρχο να τον τιμά, λέγοντας από τα μεγάφωνα «Γειά σου Δήμαρχε», για να ακολουθήσουν οι επευφημίες από εκείνους που έφευγαν και όσους έμειναν.

Πηγή: Cyclades24.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίκινος πλοίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ