Ανω-κάτω με την έναρξη του πρωταθλήματος – Γιατί λέει ξανά «όχι» ο Κοντονής - iefimerida.gr

Ανω-κάτω με την έναρξη του πρωταθλήματος – Γιατί λέει ξανά «όχι» ο Κοντονής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τρίτη έδειχνε ότι μπορεί να αποτελέσει την ιδανική μέρα για τη λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ΕΠΟ φρόντισε να βάλει για μια ακόμη «μπουρλότο» στην προσπάθεια εξομάλυνση της έντασης.

Το αρχικό ραντεβού στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία των εκπροσώπων της FIFA και των ομάδων της Super League όπου κυρίαρχο θέμα συζήτησης θα ήταν η εναρμόνιση με τον Κώδικα Δεοντολογίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας και οι αλλαγές στη διαιτησία, ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή με πρωτοβουλία του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ο εκνευρισμός του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, του Κύπριου εκπροσώπου της FIFA, ήταν έκδηλος και μάλιστα προσπάθησε να απολογηθεί στους εκπροσώπους των ομάδων της Super League, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη στον περιβάλλοντα χώρο της ΕΠΟ.

Αμέσως μετά συναντήθηκε με τον Σταύρο Κοντονή, με τον οποίο υπήρξε συμφωνία να μην υπάρξει διαρροή των όσων συζήτησαν και το μοναδικό που «έβγαινε» προς τα έξω ήταν πως περίμεναν το ΔΣ της ΕΠΟ προκειμένου να δουν την... μεταμέλεια της ομοσπονδίας.

Ωστόσο ο Γιώργος Γκιρτζίκης και τα υπόλοιπα μέλη, έκαναν μόνο τα μισά στο ΔΣ. Ενώ επανέφεραν τους τακτικούς δικαστές, το οποίο ήταν ο ένας όρος για να αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν έκαναν καμία αλλαγή στους πίνακες διαιτησίας ενώ δεν υπήρξαν οι παραιτήσεις που αναμένονταν στα πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με την «Κάρτα Υγείας» και τα οποία διώκονται κακουργηματικά.

Η αντίδραση από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ήταν άμεση και ουσιαστικά ήταν αυτή που ώθησε τον Σταύρο Κοντονή να ανακοινώσει πως δεν ξεκινά το πρωτάθλημα ούτε στις 10 Σεπτεμβρίου.

«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της»

Πλεόν αναμένεται η αντίδραση της ΕΠΟ καθώς είναι σίγουρο πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος επέστρεψε στα γραφεία της FIFA, θα ζητήσει να οριστεί προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ, μετά και από την προσβολή αναβολής της συνάντησης που είχε ζητήσει η ίδια η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Το δεδομένο είναι πως ο Κοντονής δεν πρόκειται να κάνει πίσω αν πρώτα στην ΕΠΟ δεν εναρμονιστούν απόλυτα με τους νόμους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League ΕΠΟ Σταύρος Κοντονής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ