Φεύγει από τη Λεβερκούζεν ο Παπαδόπουλος – Δανεικός στη Λειψία - iefimerida.gr

Φεύγει από τη Λεβερκούζεν ο Παπαδόπουλος – Δανεικός στη Λειψία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη νέα υπερδύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Η Λεβερκούζεν συμφώνησε με τη Λειψία για το δανεισμό του Έλληνα μέσου με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Στην Λειψία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Η Λεβερκούζεν συμφώνησε με τη Λειψία για το δανεισμό του Έλληνα αμυντικού μέσου με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν βασικός στην πρεμιέρα της Λεβερκούζεν και ήταν εμφανές ότι δεν υπολογιζόταν ενόψει της φετινής σεζόν, με την πρόταση της Λειψίας να έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα εξασφάλισε ειδική άδεια να φύγει από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι νεοφώτιστοι, οι οποίοι έχουν από πίσω τους τον μεγάλο χορηγό της Red Bull, θεωρούνται η νέα υπερδύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου και ο Παπαδόπουλος αναμένεται να έχει ρόλο βασικού στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει στην Μπουντεσλίγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ