Tο Citroen CXPerience θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Tο Citroen CXPerience θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου [εικόνες&βίντεο]

Φωτογραφίες: Citroen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα εντός έδρας, στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, για το νέο πρωτότυπο της Citroen, τo CXPerience, τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο του οποίου μπορείτε ήδη να δείτε.

Πρόκειται για ένα πολυτελές hatchback με μήκος 4,85 μέτρων που παραπέμπει φυσικά στην ιστορική CX, και αποτελεί την πρόταση της γαλλικής εταιρείας για ένα μοντέλο της μεγφάλη κατηγορίας με το ιδιαίτερο στυλ της. Στα γνωρίσματά του περιλαμβάνονται η χαρακτηριστική μάσκα και οι πίσω πόρτες που ανοίγουν προς τα πίσω, σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος των 1,37 μέτρων και τις μεγάλες ζάντες των 22 ιντσών.

Tο Citroen CXPerience θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το τιμόνι με το μόνο μπράτσο που επίσης παραπέμπει στη CX και όχι μόνο, ενώ οι σχεδιαστές των Γάλλων έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση. Φυσικά παρόντα είναι και όλα τα σύγχρονα στοιχεία -π.χ. οθόνες- που περιμένει κανείς να έχει ένα μοντέρνο αυτοκίνητο πολυτελείας, καθώς και οι δυνατότητες διασύνδεσης με smartphones.

Tο Citroen CXPerience θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι στις αρχές Οκτωβρίου [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

To σύστημα πρόωσης του Citroen CXPerience είναι υβριδικό και αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης με απόδοση από 150 έως 200 ίππους και έναν ηλεκτροκινητήρα 80 kW. Η συνδυαστική ισχύς θα φτάνει έως και τους 300 ίππους, η καθαρά ηλεκτρική κίνηση μέχρι και τα 60 χιλιόμετρα, ενώ η φόρτιση των μπαταριών θα διαρκεί, ανάλογα με το δίκτυο που είναι διαθέσιμο, από 2,5 έως 4,5 ώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ