Ινδός υπουργός: Οι τουρίστριες να μην φοράνε φούστες, κινδυνεύουν εδώ - iefimerida.gr

Ινδός υπουργός: Οι τουρίστριες να μην φοράνε φούστες, κινδυνεύουν εδώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Τουρισμού της Ινδίας, Μαχές Σάρμα, ανακοίνωσε ότι το υπουργείο του εξέδωσε μια σειρά οδηγιών που απευθύνονται στις τουρίστριες που επισκέπτονται τη χώρα και στις οποίες εξέχουσα θέση έχει η παρότρυνση να μην φοράνε φούστες.

Ο Ινδός υπουργός Τουρισμού παρουσιάζοντας τις οδηγίες προς τις τουρίστριες είπε ότι «σε αυτές περιλαμβάνονται πληροφορίες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν». Πρόκειται για μικροπράγματα όπως το να μην κυκλοφορούν μόνες τους σε μικρά χωριά ή να μην φοράνε φούστες ή να στέλνουν φωτογραφίες με τα στοιχεία του οχήματος με τα οποία μετακινούνται» συμπλήρωσε ο Μαχές Σάρμα.

«Είναι για τη δική τους ασφάλεια» συμπλήρωσε με νόημα, «η ινδική κουλτούρα είναι διαφορετική από αυτή της Δύσης».

Οι οδηγίες αυτές έχουν ως στόχο να μειώσουν την αίσθηση κινδύνου που υπάρχει στις γυναίκες και να αντιμετωπίσουν τη μείωση στον αριθμό των γυναικών που επισκέπτονται τη χώρα μετά τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας στο Δελχί το 2012 και τη σειρά επιθέσεων σε βάρος τουριστριών που ακολούθησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία φούστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ