Ζήτησαν από γονείς να υιοθετήσουν το ίδιο τους το παιδί -Ξέχασαν να συμπληρώσουν τη φόρμα - iefimerida.gr

Ζήτησαν από γονείς να υιοθετήσουν το ίδιο τους το παιδί -Ξέχασαν να συμπληρώσουν τη φόρμα

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε κλινική γονιμότητας στο Λίβερπουλ, όταν ζητήθηκε από ζευγάρι να υιοθετήσει το παιδί του, μετά από λάθος του να μην συμπληρώσει ένα συγκεκριμένο πεδίο στην ειδική φόρμα.

Η μητέρα είχε γεννήσει μετά από επιτυχή θεραπεία γονιμότητας, ωστόσο, παρέλειψε να τσεκάρει εκείνο το κουτάκι που έλεγε πως είναι η νομική γονέας του κάθε παιδιού που γεννήθηκε από την θεραπεία.

Το λάθος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια, με το ζευγάρι να το μαθαίνει το 2015, όταν και του είπαν πως θα πρέπει να υιοθετήσει το ίδιο του το παιδί.

Οι γονείς πήγαν την υπόθεση στο δικαστήριο, με τον δικαστή να αποφασίζει πως ήταν νόμιμοι γονείς του παιδιού. Η απόφαση πάρθηκε φέτος καλοκαίρι, με την ιστορία να γίνεται γνωστή στον Τύπο.

Ο δικαστής τόνισε πως η μη σημείωση του κουτιού ήταν μια μικρή παράλειψη, χαρακτηρίζοντας τη μάλιστα ως «ατύχημα που μπορεί να συμβεί».

Η συγκεκριμένη κλινική έλεγξε 178 περιπτώσεις και ανακάλυψε ακόμη 4 λάθη στα χαρτιά, ωστόσο, μία από αυτές τις περιπτώσεις είχαν οδηγήσει στη γέννηση παιδιού.

Η κλινική απολογήθηκε για το συμβάν και προσφέρθηκε να υποστηρίξει την οικογένεια οικονομικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γονείς παιδί υιοθεσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ