Γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε on air ότι απέβαλε πριν 3 ημέρες -Η γκάφα του Ανδρέα Γεωργίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε on air ότι απέβαλε πριν 3 ημέρες -Η γκάφα του Ανδρέα Γεωργίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου Χριστιάννα Αριστοτέλους. Όπως αποκάλυψε, έχασε το μωρό που κυοφορούσε, τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Χριστιάνα».

«Ήταν και είναι μια δύσκολη στιγμή και για μένα, όπως και για το κάθε ζευγάρι που περίμενε να έρθει στον κόσμο το μωράκι του με τόση ανυπομονησία, με τόση χαρά αλλά κάτι μπορεί να πάει στραβά κάποια ώρα χωρίς κανείς να ξέρει το γιατί ή το ο,τιδήποτε. Επειδή αυτή η στιγμή ήρθε για μας εκεί που δεν το περιμέναμε τρείς μέρες πριν την πρεμιέρα μας εδώ στον Alpha είναι μια πάρα πολύ επώδυνη στιγμή…Εύχομαι τουλάχιστον καμιά γυναίκα να μην περνά μόνη της μια τέτοια διαδικασία να έχει πάντα ένα σύντροφο στο πλευρό της να την στηρίζει, όπως με στήριξε εμένα ο Γιώργος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περάσαμε μαζί. Από τον Alpha μου πρότειναν να μεταφέρουμε την πρεμιέρα πιο μετά και το εκτίμησα…», είπε η παρουσιάστρια.

Ακολούθως, όμως, καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος, προφανώς δεν γνώριζε για την άτυχη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας και την προέτρεψε να μην έχει άγχος, ενώ της χάιδεψε και τρυφερά την κοιλίτσα.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους τότε του είπε: «Εντάξει θα τα πούμε εμείς, θα τα πούμε!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ