Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στην ΕΠΟ - iefimerida.gr

Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στην ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο ΔΣ της ΕΠΟ είναι στραμμένα τα βλέμματα αυτή την ώρα μετά τα όσα έγιναν την πρωί της Τετάρτης με τη ματαίωση της συνάντησης με το κλιμάκιο FIFA/UEFA και τους αντιπροσώπους των ομάδων.

Μάλιστα άρχισαν ήδη οι πρώτες αποχωρήσεις από την Ομοσπονδία μιας κια έχουν παραιτηθεί ήδη ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος) και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (Β Αντιπρόεδρος) και τις θέσεις τους έχουν πάρει ο κ. Τζανόπουλος και ο κ. Γαβριηλίδης.

Όλοι περιμένουν πλέον να δουν τι θα κάνει και ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Θυμίζουμε ότι στο ξεκίνημα του ΔΣ ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος που έδωσε το παρών τους ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν ελπίδα να σταθούν στις θέσεις τους και σύστησε να παραιτηθούν άμεσα.

Οι 6 υπόδικοι, που είναι κατηγορούμενοι για την υπόθεσης της κάρτας υγείας είναι οι Γιώργος Γκιρτζίκης, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης, Γιάννης Οικονομίδης και Νίκος Προύντζος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ παραιτήσεις Fifa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ