Daily Mail: «Κομπλεξικός ο Νικολά Σαρκοζί» [εικόνες] - iefimerida.gr

Daily Mail: «Κομπλεξικός ο Νικολά Σαρκοζί» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Γαλλίας με τη Μεγάλη Βρετανία μετά τη «σύρραξη» στη Σύνοδο Κορυφής. Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, έκανε λόγο για «γαλλικές μικροπρέπειες και κομπλεξικές συμπεριφορές», παραθέτοντας σε άρθρο της καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα της συνάντησης του Νικολά Σαρκοζί με τον Ντέιβιντ Κάμερον στις Βρυξέλλες.

Το εν λόγω άρθρο είχε τίτλο «Αυτή είναι η στιγμή που ο Σαρκοζί δείχνει επιδεικτικά πόσο υπολογίζει τον Κάμερον».

«Ο Νικολά Σαρκοζί προχωρώντας προς το Βρετανό πρωθυπουργό στην έναρξη της συνόδου, φρόντισε με τη σημειολογία να επιβεβαιώσει αυτό που εδώ και κάποιους μήνες ακούγεται, ότι δηλαδή δεν ανταλλάζουν κουβέντα... πόσω μάλλον χειραψία. Ο Σαρκοζί τον αγνόησε επιδεικτικά, κάνοντας ότι πάει να χαιρετήσει κάποιον άλλον και συνέχισε την πορεία του, αφήνοντας τον Κάμερον... άγαλμα» αναφέρει η Daily Mail.

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως «ο Σαρκοζί απεύφευγε να ανταλλάξει ακόμα και βλέμματα με τον Ντέιβιντ Κάμερον, ενώ στην προσπάθεια του Βρετανού πρωθυπουργόυ για χειραψία, ο Γάλλος πρόεδρος έκανε πως είδε κάποιον άλλον και κατευθύνθηκε προς το μέρος του».

Daily Mail: «Κομπλεξικός ο Νικολά Σαρκοζί» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Daily Mail: «Κομπλεξικός ο Νικολά Σαρκοζί» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Daily Mail: «Κομπλεξικός ο Νικολά Σαρκοζί» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Daily Mail: «Κομπλεξικός ο Νικολά Σαρκοζί» [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Είναι προφανές ότι ο Γάλλος πρόεδρος επιρρίπτει όλες τις ευθύνες για το ναυάγιο της Συνόδου Κορυφής στο Βρετανό πρωθυπουργό» καταλήγει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ