Σκουρλέτης: Ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να συνεννοείται με τους υπουργούς - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να συνεννοείται με τους υπουργούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει προσωπικό ζήτημα ανάμεσα στον ίδιο και τον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα εμφανίστηκε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό real fm, o κ. Σκουρλέτης ανέφερε: «ό,τι είχα να πω για το πρόσωπο του κ. Πιτσιόρλα έχει εξαντληθεί. Δεν είναι θέμα προσωπικής αντιπαράθεσης. Με ενδιαφέρει η ουσία της πολιτικής».

Ερωτηθείς ωστόσο σε δεύτερη φάση, εάν θεωρεί ότι πηγαίνει καλά η συνεργασία κυβέρνησης-Πιτσιόρλα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «θεωρώ ότι επειδή είναι κρίσιμο το πόστο του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να συνεννοείται με τους υπουργούς’. Στο σημείο αυτό, ρωτήθηκε αν αυτός θα είναι ο Στέργιος Πιτσιόρλας και απάντησε λακωνικά :«αυτό θα φανεί».

Ο υπουργός ενέργειας, υπογράμμισε στη συνέχεια ότι θα γίνουν κανονικά οι απαιτούμενες ενέργειες του υπουργείου του για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ενώ σε ό,τι αφορά στο θέμα που προέκυψε για τον ΔΕΣΦΑ, ανέφερε: «πως μπορεί να φταίει Κάσιος όταν μειώνει τα τέλη χρήσης; Το δίλημμα είναι πραγματικό και αμείλικτο».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ οι Γραμματείς εκλέγονται, δεν διορίζονται »

Απαντώντας δε στην έντονη φημολογία ότι θα είναι ο επόμενος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «σε κόμματα δημοκρατικά όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε προαναγγέλλονται, ούτε διορίζονται οι Γραμματείς. Εκλέγονται από τα συνέδρια κλπ. Ο ανασχηματισμός είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, αλλά οι Γραμματείς εκλέγονται», επανέλαβε με νόημα.

«Το ρεύμα πρέπει να κόβεται σε περιπτώσεις ρευματοκλοπής»

Αναφερθείς τέλος σε περιπτώσεις που πρέπει να κόβεται το ρεύμα, ανέφερε πως «το ρεύμα, προφανώς υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να κόβεται, όταν έχουμε περιπτώσεις ρευματοκλοπής» και έφερε ως παράδειγμα ότι είναι άλλο πράγμα ένας ξενοδόχος μεγάλου τουριστικού νησιού να μην πληρώνει και άλλο οι χαμηλοσυνταξιούχοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Σκουρλέτης προεδρικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ