Νέα gaming laptops και PCs της Asus στην ελληνική αγορά - iefimerida.gr

Νέα gaming laptops και PCs της Asus στην ελληνική αγορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική αγορά υποδέχεται τα νέα laptop & desktop ROG της Asus, κορυφαίου παίκτη της αγοράς παγκοσμίως (No 1 brand σε gaming notebooks).

Τα Asus ROG, ειδικά σχεδιασμένα για να απογειώσουν την εμπειρία του gaming, εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο της Westnet με υψηλής ποιότητας προϊόντα που απευθύνονται σε μια κατηγορία ιδιαίτερα απαιτητικών καταναλωτών, τους gamers, ένα κοινό που αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Για ακόμα μια φορά η Asus, συνυφασμένη με την έννοια της καινοτομίας, κατορθώνει με την κυκλοφορία των νέων προϊόντων ROG να αναβαθμίσει την εμπειρία του gaming. Τα νέα μοντέλα επιτυγχάνουν τη δική τους επανάσταση με τον «παιχνιδο -κεντρικό» σχεδιασμό τους, επιφυλάσσοντας στους χρήστες ηλεκτρονικών παιχνιδιών μια τελείως νέα και ξεχωριστή εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, τα Asus ROG GL552VW & GL752VW διαθέτουν 6ης γενιάς Intel Core 4πύρηνους επεξεργαστές & κάρτες γραφικών Nvidia GTX 960M με νέες πιο προσιτές τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα, παρά την γενικότερη πτωτική πορεία των notebooks, τα gaming προϊόντα ακολουθούν αντίστροφη πορεία σημειώνοντας σταθερή ανάπτυξη στις πωλήσεις τους, πορεία που ακολουθεί και η Asus κατέχοντας μερίδιο 25% στη συγκεκριμένη αγορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ laptop asus
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ