ΚΚΕ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δεν θα βάλει τέλος στη διαπλοκή - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δεν θα βάλει τέλος στη διαπλοκή

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γεωργία Παναγοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών δεν πρόκειται να μπει τέλος στη διαπλοκή, τονίζει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη σημερινή δημοπρασία.

«Από τη στιγμή που τα κανάλια και οι συχνότητες θα συνεχίσουν να ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες, θα ζουν και θα βασιλεύουν η διαπλοκή, τα πολιτικά παιχνίδια και πάνω απ' όλα η ενημέρωση θα είναι σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων και προς όφελος των ιδιοκτητών των καναλιών και των επιχειρηματικών τους συμφερόντων», αναφέρει το Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

«Όπως δεν αντιμετωπίστηκε η διαπλοκή σε άλλους τομείς, π.χ. ιδιωτικοποιήσεις, προμήθειες του δημοσίου, δημόσια έργα, που γίνονται παρόμοιοι διαγωνισμοί, έτσι δεν πρόκειται να μπει τέλος στη διαπλοκή και με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως κοροϊδεύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ