Λεβέντης για Καλλιάνο: Το μέλλον θα δείξει αν αυτά που είπε ισχύουν - iefimerida.gr

Λεβέντης για Καλλιάνο: Το μέλλον θα δείξει αν αυτά που είπε ισχύουν

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας απαντάει στα λεγόμενα του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος χθες παραιτήθηκε από το κόμμα, εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.

«Σχετικά με τον θόρυβο που προκλήθηκε από την αποχώρηση του Γ. Καλλιάνου, από την θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, τονίζουμε ότι το μέλλον θα δείξει, αν αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καλλιάνος, ότι δηλαδή η ΕΚ πηγαίνει με τον Τσίπρα, είναι αληθή ή εάν ο ίδιος έχει μια προδιαγεγραμμένη πορεία προς χώρο που όλοι υποψιάζονται» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Τρίτη (30/8), ο τέως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από την Ενωση Κεντρώων.

Μεταξυ άλλων τόνισε:

«H αφορμή ήταν μια ανακοίνωση που έβγαλα για τον Αλεξιάδη που εξηγούσα γιατί είναι τόσο αισιόδοξος, ενώ ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση με πήρε ο πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης και μου είπε αν ξαναεπιτεθείς στον Αλεξιάδη και στον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ