Αίγιο: Δεκαπεντάχρονος μαχαίρωσε αστυνομικό στη στήθος -Μετά από καταδίωξη - iefimerida.gr

Αίγιο: Δεκαπεντάχρονος μαχαίρωσε αστυνομικό στη στήθος -Μετά από καταδίωξη

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό, που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός αστυνομικού, συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην περιοχή του Αιγίου.

Πρωταγωνιστές δύο 15χρονοι, οι οποίοι επιχείρησαν να τραυματίσουν θανάσιμα τον αστυνομικό που τους καταδίωκε, αφού αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το filodimos.gr, ο αστυνομικός επιχείρησε να σταματήσει τους δύο νεαρούς που επέβαιναν σε δίκυκλο, όμως αυτό κατέστη αδύνατο καθώς παρά τις υποδείξεις και τα ηχητικά σήματα, οι έφηβοι διέφευγαν διαρκώς.

Κοντά στον κόμβο της Κορίνθου, ο αστυνομικός προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα για να τους ανακόψει την πορεία και να τους συλλάβει.

Οι νεαροί χτύπησαν την πόρτα με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να τραυματιστεί στο κεφάλι. Παρά το κτύπημα ο αστυνομικός συνέχισε την καταδίωξη των δραστών και όταν τους πλησίασε, ο συνοδηγός του δικύκλου έβγαλε μαχαίρι και τον κτύπησε στο στήθος, τραυματίζοντάς τον. Όπως ανέφεραν οι συνάδελφοί του, ο δράστης είχε «ξεκάθαρη ανθρωποκτόνο πρόθεση».

Τελικά, ο αστυνομικός πυροβόλησε, για εκφοβισμό, σε ασφαλή σημείο και με τη συνδρομή ενός πολίτη, συνελήφθη ο οδηγός του δικύκλου και ακολούθως οι γονείς του

Ο δεύτερος νεαρός διέφυγε και αναζητείται.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Αιγίου και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ