Καρναβάλι Νότινγκ Χιλ: Ξεσάλωμα δίχως όρια στο πιο «καυτό» πάρτι της Αγγλίας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Καρναβάλι Νότινγκ Χιλ: Ξεσάλωμα δίχως όρια στο πιο «καυτό» πάρτι της Αγγλίας [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το πιο διάσημο καρναβάλι της Αγγλίας. Οι διοργανωτές του, μάλιστα, το θεωρούν ως το μεγαλύτερο της Ευρώπης. Για το καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ ο λόγος, εκεί που όλα επιτρέπονται και όλα γίνονται.

Φέτος, όμως, το χάος που επικράτησε στη φημισμένη γειτονιά του Λονδίνου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Εξι άνθρωποι μαχαιρώθηκαν και η αστυνομία συνέλαβε πάνω από 450 άτομα (περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά) για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων για ναρκωτικά, οπλοκατοχή, επίθεση σε αστυνομικούς και για σεξουαλικές επιθέσεις.

Χθες, Δευτέρα, ήταν το μεγάλο φινάλε αυτού του καρναβαλιού, που φέτος γιόρτασε τα 50ά του γενέθλια και στο οποίο εκτιμάται ότι συμμετείχαν πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι. Αποκορύφωμα του καρναβαλιού, η μεγάλη, πολύχρωμη παρέλαση στους δρόμους της συνοικίας του δυτικού Λονδίνου.

Παρά τα παρατράγουδα ωστόσο, το πάρτι ήταν -όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω- ξέφρενο, με χιλιάδες ανθρώπους να διασκεδάζουν κυριολεκτικά μέχρι τελικής πτώσης. Χωρίς όρια, φραγμούς ή ταμπού...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ