Πώς θα επιβιώσετε στο γραφείο -9 τιπς και ένα γκάτζετ [λίστα] - iefimerida.gr

Πώς θα επιβιώσετε στο γραφείο -9 τιπς και ένα γκάτζετ [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περνάτε σίγουρα ένα 8ωρο στο χώρο, αν και ποτέ δεν είναι αρκετό, πάντα απαιτείται περισσότερο. Ένας μέσος όρος 10 ωρών θεωρείται από αρκετούς ικανοποιητικός ( όχι από όλους).

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλήξετε στο αυταπόδεικτο, δεν εργάζεστε πλέον στο γραφείο σας, ζείτε καθημερινό κομμάτι της ζωής σας σε αυτό. Κάθε πρωί απλά κάνετε μια mini μετακόμιση. Με τα πλέον απαραίτητα, ότι κρίνει ο καθένας. Κάποιοι, minimal, αρκούνται στο φαγητό τους, τον καφέ τους, κάλυψη βασικών αναγκών. Κάποιοι, πληθωρικοί, κάνουν το γραφείο σπίτι τους, διαμορφώνουν την δική τους γωνιά, διακοσμούν τον χώρο τους με προσωπικά τους αντικείμενα, γιατί έτσι θέλουν, αυτό τους αρέσει. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε όλα τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες, διακοσμητικές πινελιές. Το βασικό ζητούμενο είναι η όσο το δυνατόν αρμονική συνύπαρξη με άλλους ανθρώπους στην μικρή κοινωνία του εργασιακού χώρου. Όπως ακριβώς και στην ζωή, υπάρχει πλαίσιο, δομές λειτουργίας, άξονες, προαπαιτούμενα. Υπάρχουν και τα προαιρετικά, δεν στα επιβάλλει κανένας με το ζόρι, καλό είναι όμως να υπάρχουν και να χαρακτηρίζουν το περιβάλλον που εργάζεσαι.

Δείτε τα 9 τιπς επιβίωσης στο γραφείο στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραφείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ