L'Equipe: Στην Αθήνα ο Ρομάο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

L'Equipe: Στην Αθήνα ο Ρομάο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη Γαλλία προκύπτει το επόμενο όνομα ποδοσφαιριστή που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η Equipe, ο Αλέξις Ρομάο έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

O 32χρονος αμυντικός μέσος φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Ρομάο αγωνίζεται από το 2013 στη Μαρσέιγ, με την οποία σκόραρε τέσσερις φορές σε 106 συμμετοχές ενώ «έφτιαξε» το όνομά του στο γαλλικό ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος για τρία χρόνια στη Λοριάν.

Η παρουσία του Ρομάο στην Αθήνα αποδεικνύει ενδεχομένως πως ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται πλέον για την απόκτηση του Τιοτέ, ο οποίος είχε μεταβεί στην Κωνστνατινούπολη για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι, ωστόσο κόπηκε στα ιατρικά.

L'Equipe: Στην Αθήνα ο Ρομάο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλεξις ρομαο Ολυμπιακός Μαρσέιγ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ