Απίθανη απόφαση Γκιρτζίκη - Ματαίωσε τη συνάντηση με FIFA και ομάδες - iefimerida.gr

Απίθανη απόφαση Γκιρτζίκη - Ματαίωσε τη συνάντηση με FIFA και ομάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η κρισιμότερη συνάντηση του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν έτοιμη να ξεκινήσει, ο Γιώργος Γκιρτζίκης αποφάσισε να ματαιώσει το ραντεβού στο οποίο θα έδιναν το «παρών» όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Σχεδόν 20 λεπτά πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού στα γραφεία της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League και της FIFA, ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε να ματαιώσει τη συνάντηση.

«Σας γνωρίζω ότι η προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 11.00 συνάντηση των εκπροσώπων σας με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA ματαιώνεται», ήταν χαρακτηριστικά η επιστολή προς όλες τις ΠΑΕ, πολλοί εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονταν ήδη στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η συνάντηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς για πρώτη φορά θα συζητούσαν οι εκπρόσωποι των ομάδων με τους ανθρώπους της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ είναι πολύ σημαντικό ποιες εξηγήσεις θα δοθούν από την πλευρά της ελληνικής ομοσπονδίας για τη ματαίωση της συνάντησης κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αλλά και ποιες αντιδράσεις θα υπάρξουν από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους ελληνικούς συλλόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ