Πιθανή συνάντηση Ομπάμα-Πούτιν στο περιθώριο της G20 - iefimerida.gr

Πιθανή συνάντηση Ομπάμα-Πούτιν στο περιθώριο της G20

Φωτογραφία: Eurokinissi/Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μπαράκ Ομπάμα είναι ενδεχόμενο να έχουν κάποια επικοινωνία στο περιθώριο της διάσκεψης της ομάδας χωρών της G20, που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Νωρίτερα χθες, ο Μπέν Ρόουντς, αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει να συναντήσει το Ρώσο ομόλογό του, προκειμένου να συζητήσουν ορισμένα θέματα, στη διάρκεια της διάσκεψης.

“Ελπίζουμε σε μια τέτοια ευκαιρία. Είμαστε έτοιμοι. Ωστόσο, η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη,” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ

Η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων, πραγματοποιήθηκε στην Διεθνή Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή, που είχε διεξαχθεί στο Παρίσι, το Νοέμβριο του 2015.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπάμα Πούτιν συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ