«Ψήνονται» συναντήσεις Τσίπρα με παραγωγικούς φόρεις ενόψει ΔΕΘ - iefimerida.gr

«Ψήνονται» συναντήσεις Τσίπρα με παραγωγικούς φόρεις ενόψει ΔΕΘ

Φωτογραφία: Intime News

Εντατική προετοιμασία για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκινούν τις επόμενες μέρες στο Μαξίμου, με το χρόνο για την παρουσία Τσίπρα στη συμπρωτεύουσα να μετράει αντίστροφα.

Ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr θέλουν τον πρωθυπουργό να πραγματοποιεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και συγκεκριμένα με εκπροσώπους επιμελητηρίων, συνδέσμων επιχειρήσεων κλπ. Ωστόσο, μένει να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμά του, προκειμένου αυτές να ανακοινωθούν.

Σε κάθε περίπτωση ο πήχης για εξαγγελίες φορολογικής ελάφρυνσης παραμένει πολύ χαμηλά και αναγκάζει το κυβερνητικό επιτελείο να αφουγκραστεί τους φορείς που εμφανίζονται «δύσπιστοι». Οι πληροφορίες τέλος, θέλουν την κυβέρνηση να επιμένει ότι ο στόχος θα είναι η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας μέσα από την οποία θα έρθει η «δίκαιη ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΘ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ