Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τη βοηθό της Χίλαρι Κλίντον και τον σύζυγό της έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες.

Αφορμή ένα δημοσίευμα της New York Post, που εμφανίζει τον δεύτερο να κάνει sexting και να στέλνει μάλιστα φωτογραφία στην οποία δίπλα του βρισκόταν ο 4χρονος γιος του.

Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το εξώφυλλο της New York Post με την αποκάλυψη

Ο λόγος για την Huma Abedin, το δεξί χέρι της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία της Αμερικής και τον σύζυγό της Anthony Weiner ο οποίος έχει εμπλακεί ακόμα δύο φορές σε παρόμοιο σκάνδαλο. Η πρώτη φορά ήταν το 2011 όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το Κογκρέσο και η δεύτερη το 2013 όταν αποσύρθηκε από την κούρσα για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Weiner με την Abedin κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όταν ήταν υποψήφιος για δήμαρχος της Νέας Υόρκης στην οποία παραδέχτηκε ότι έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο

Η αποκάλυψη της New York Post όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι η 40χρονη Abedin ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να χωρίσει από τον 51χρονο σύζυγό της. Δείτε μερικές φωτό που αντάλλασσε ο πολιτικός με την χυμώδη καλλονή, έχοντας δίπλα τον γιό του:

Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Έπειτα από μία μακρά και επίπονη σκέψη και προσπάθειες στον γάμο μου, αποφάσισα να χωρίσω από τον σύζυγό μου», ανέφερε η ανακοίνωση της Abedin και συνέχιζε: «Ο Anthony και εγώ παραμένουμε αφοσιωμένοι να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον γιο μας, που είναι το φως της ζωής μας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή».

Ωστόσο στο παρελθόν η Abedin που ξεκίνησε να εργάζεται από τα 19 της χρόνια για την Κλίντον κάνοντας την πρακτική της, δήλωνε σε προηγούμενες συνεντεύξεις της ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας δεν θα τα κατάφερνε αν δεν είχε τη βοήθεια του συζύγου της ο οποίος ήταν «πρόθυμος να είναι ουσιαστικά ένας πατέρας που βρίσκεται στο σπίτι όσο περισσότερο μπορεί ώστε να μπορώ να βρίσκομαι στους δρόμους».

Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Abedin είναι Μουσουλμάνα με γονείς που έχουν καταγωγή από την Ινδία και το Πακιστάν και έχει μεγαλώσει στη Σαουδική Αραβία, ενώ μιλάει άπταιστα εκτός από Αγγλικά, Αραβικά, Ουρντού και Χιντί. Στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2012 την κατηγόρησαν ότι είναι μέλος μία συνωμοτικής μουσουλμανικής αδελφότητας, ενώ έχει δεχτεί και τα πυρά του Ντόναλντ Τραμπ.

Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών πάντως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, έσπευσε να υποστηρίξει την απόφασή της αυτή, αφήνοντας ωστόσο και πάλι σαφείς αιχμές για το πρόσωπό της. «Η Huma κάνει μία πολύ σοφή επιλογή. Γνωρίζω τον Anthony Weider καλά, και θα είναι μακριά καλύτερα χωρίς αυτόν», έγραψε στο Twitter και συνέχισε: «Ανησυχώ μόνο για την χώρα επειδή η Χίλαρι Κλίντον ήταν απρόσεκτη και αμελής επιτρέποντας στον Weiner να είναι τόσο κοντά σε υψηλά διαβαθμισμένες πληροφορίες. Ποιος ξέρει τι έμαθε και σε ποιον το είπε; Είναι ένα ακόμα παράδειγμα της κακής κρίσης της Χίλαρι Κλίντον. Είναι πιθανό η χώρα μας και η ασφάλειά της να έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από αυτό».

Η Abedin και ο Weiner παντρεύτηκαν το 2010 σε μία τελετή την οποία χοροστάτησε ο Μπιλ Κλίντον. Η νύφη φορούσε ένα εκπληκτικό Oscar de la Renta και οι φωτογραφίες του ζευγαριού δημοσιεύτηκαν ακόμα και στη Vogue.

Χώρισε το «δεξί χέρι» της Κλίντον -Ο σύζυγός της έκανε sexting με τον 4χρονο γιο τους δίπλα [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Φωτογραφία: Polaris /eyvine

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ huma abedin sexting Χίλαρι Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ